Harta site-ului
Ajutor
Orientarea profesională de la mic la mare!
Orientarea profesională de la mic la mare!

La data de 18 octombrie curent, elevii din clasa a IV-a “B” ghidaţi de învăţătoarea Berzan Galina din Liceul Teoretic Doroţcaia au participat la o lecţie în practică la exploatarea zăcământului de nisip-prundiș „DOROȚCAIA” și recultivarea carierei din s. Pîrîta, raionul Dubăsari, cu scopul de a altoi respectul pentru orice profesie.
Cu o desosebită plăcere directorul carierei domnul Găţălean Octavian a vorbit şi le-a prezentat etapele  de extragere a nisipului de înaltă calitate fiind principala materie primă folosită în construcţie. Elevii au avut posibilitatea de a se urca în transportul specializat, ghidaţi de adevăraţi profesionişti în domeniul dat. Doamna Galina Berzan a menţionat elevilor că orientarea în carieră le oferă oportunitatea de a lua o decizie important şi rațională privind viitorul profesional.
Alegerea nu trebuie să fie bazată pe popularitatea universităților și facultăților la modă, dar să-ţi placă ceea ce faci. Elevii au rămas foarte impresionaţi de acestă lecţie de viaţă, cunoscând şi alte profesii destul de interesante.
Aducem sincere mulţumiri doamnei Galina Berzan, învăţător din Liceul Teoretic Doroţcaia şi domnului Octavian Găţălean, directorul carierei de exploatare a zăcământului de nisip-prundiș „DOROȚCAIA” şi întregului colectiv de muncitori pentru frumoasa organizare a acestei excursii.
 
 Valentina ANDRIEŞ, părinte

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Orientarea profesională de la mic la mare! - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta